Saltar apartados

Presentació de l'ISO

L'Institut de Síntesi Orgànica (ISO) es va constituir com un Institut Universitari d'Investigació a l'octubre de 2003 i té com a objectiu el desenvolupament d'activitats investigadores d'excel·lència en l'àrea de la Química Orgànica, cercant principalment una aplicació dels resultats de la recerca bàsica al desenvolupament tecnològic. L'ISO pretén proporcionar assessorament tècnic en l'àmbit de les seues competències, fomentant la col·laboració amb altres entitats públiques i privades. Així mateix, participa activament en la formació d'investigadors a través del Programa de Doctorat “Síntesi Orgànica”, del qual és el centre responsable.

L'ISO està capacitat per a desenvolupar projectes d'investigació relacionats amb la indústria farmacèutica, alimentària, de fragàncies i cosmètica, de colorants i pintures, de polímers, agroquímica i petroquímica, entre altres.

El nostre Institut està integrat en la UA (campus de Sant Vicent del Raspeig) i està dotat d'unes infraestructures, instrumentació, tecnologies, recursos electrònics (inclòs l'accés a multitud de bases de dades) i humans, que permeten el desenvolupament de qualsevol projecte relacionat amb la síntesi orgànica. Així, l'ISO es beneficia de les tarifes especialment reduïdes que li ofereixen els Serveis Tècnics d'Investigació de la UA (SSTTI) i de l'explotació d'una planta pilot.

El personal de l'Institut el componen quinze Investigadors, tots ells doctors altament qualificats pertanyents a la plantilla de Professors o Investigadors propis de la UA, vint-i-set Investigadors en formació, els quals s'agrupen en diferents línies de recerca, i tècnics superiors que es dediquen exclusivament als projectes amb empreses privades. A més, compta amb tres Investigadors Honorífics: els Professors Elias J. Corey (Universitat de Harvard, Premi Nobel de Química 1990), Ryoji Noyori (Universitat de Nagoya, Premi Nobel de Química 2001) i Irina P. Beletskaya (Universitat Estatal de Moscou M.V.Lomonóssov, Doctora Honoris Causa per la Universitat d'Alacant, 2015).

Si la seua empresa necessita de la Síntesi Orgànica per a ser més competitiva, vinga a conèixer-nos a la Universitat d'Alacant. Volem innovar al seu costat.

 

Dr. Albert Guijarro Pastor

Director de l'ISO

 

Reproducir

 

Institut Universitari de Síntesi Orgànica (ISO)


Universitat d'Alacant
Facultat de Ciències. Fase I.
Carretera de Sant Vicent del Raspeig S/N
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3400. Ext. 2121

Fax: (+34) 96 590 3464

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464